Øster Nykirke Idræts Forening

Tilmelding og kontingent – hvordan – se det her !!!

Er du i tvivl om hvordan du skal tilmelde dig, og betale kontingent til ønif – så tag et kig her, vi har lavet en lille beskrivelse:

Det er ikke så længe siden det er indført – det at man skal tilmelde sig, og betale online, når man dyrker sport i ØNIF.

Derfor lige denne lille intro til hvordan det gøres nemmest muligt.

Du skal gå ind på hjemmesiden www.ønif.dk – og finde fanen “tilmelding” – her klikker du, og der kommer fire valgmuligheder – du vælger den afdeling som du skal meldes til i – og klikker.

Nu kommer du ind på selve tilmeldingssiden for den enkelte afdeling – hvor du så skal vælge hvilket hold du skal tilmelde dig på – før musen hen over det hold du vælger og klik – hvorefter du kommer til betalingssiden – herefter siger tingene lidt sig selv.

Det kan være en fordel kun at benytte en emailadresse pr. familie – så al information går til den samme mail-konto – det afhænger jo lidt af hvad man er til.

Pas på med at lave nye oprettelser flere gange med den samme person – det giver kludder i vores medlemssystemer – vi holder dog øje med det, og kontakter dig, hvis der er eventuelle problemer.

Er der spørgsmål omkring tilmeldinger, så kontakt gerne onif.formand@gmail.com – som vil svare hurtigst muligt.