Øster Nykirke Idræts Forening

Tak til alle der gjorde ØNIF’s 150 års jubilæum helt fantastisk.

Det er altså bare dejligt, når man kan arrangere noget, og så dukker folk bare op.

I dag, søndag d. 19. august har ØNIF fejret sin 150 års fødselsdag, og mindst 150 mødte op, og var med til at gøre dagen rigtig festlig – det er vi RIGTIG glade og stolte af, for det er noget særligt.

Der var masser af aktivitet på stadion, regnen truede undervejs, men blev ikke til ret meget, men stemningen var høj uanset hvad.

I løbet af eftermiddagen blev der taget et foto med drone, hvor alle var samlet i formation med tallet 150, og der blev taget en masse film, som nu skal redigeres og laves til en profilfilm for vores idrætsforening.

Stor TAK til alle der mødte op, det betyder rigtig meget.

Du kan se velkomsttalen herunder:

ØNIF 150-års jubilæum

Velkommen til jubilæum, et jubilæum som er en af de specielle, for 150 år kan vi virkelig være stolte af, det er rigtig flot

Vi er en forening med masser af MOD og VILJE til at fastholde og udvikle sportslige aktiviteter i vores lokalområde, hvilket jeg synes vi lykkes rigtig godt med.

I dag kan vi mønstre lige omkring 400 medlemmer, hvilket har været ret stabilt i de seneste år.

Senest er hele 2 yoga-hold stablet på benene, det gik hurtigt, fra ønsket kom på facebook, til gymnastikafdelingen fandt en instruktør, og 50 personer havde tilmeldt sig – det er UDVIKLING, og noget vi rigtig gerne vil i ØNIF.

Det kan kun lade sig gøre fordi vi har:

  • Nogen helt fantastiske trænere, instruktører – og ikke mindst unge hjælpetrænere, som i visse sammenhænge står i kø for at være med – det er helt fantastisk
  • Nogen aktive borgere i lokalområdet, som ønsker at dyrke sport LOKALT – det skal i have stor tak for
  • Nogen personer, der engagerer sig i bestyrelserne, for uden bestyrelser ingen sport – her går det op og ned, nogen har ikke udfordringer i den retning, mens andre kæmper mere for det.

Men det skal helst ikke være en kamp at sidde i en bestyrelse, det skal være sjovt, givende og inspirerende, noget vi lægger vægt på, men som ikke altid opleves sådan.

Lige nu er fodboldafdelingen udfordret bestyrelsesmæssigt, så måske der er nogle stykker her i dag der har interesse i det – meld jer, det er vigtigt.

  • Derudover har vi vore sponsorer, der støtter foreningen, og er med til at meget kan lade sig gøre, det skal i have stor tak for.

Også tak til øvrige samarbejdspartnere skolen, hallen, Vejle kommune, andre foreninger og alle de frivillige, der er med til at gøre det nemmere at være en lille sportsforening. – jeg har sikkert glemt nogen, men tak til alle…

Dagen i dag skal være en aktiv dag for alle, – der vil være aktiviteter i løbet af dagen, og kl. 14.00 skal vi have taget et dronefoto – derudover går Frank fra Nordisk Media rundt og filmer i løbet af dagen, hvorefter han laver en lille film fra dagen, en film vi efterfølgende vil bruge som en slags profilfilm for ØNIF.

Her lige om lidt vil Torben Spejlborg give en intro i brugen af fitness-stativet – så vi kan få mere gang i brugen af den. I forhold til dette, vil vi rigtig gerne være med til at udbygge området, der er stadig lidt penge tilbage i puljen, (og der kan søges flere) – så er der nogen der har ideer til flere aktiviteter og måske vil være med i en lille projektgruppe, så skal i endelig bare melde jer.

Foreningsbladet, har i dagens anledning spurgt, om alle bladene fra det startede måtte ligge fremme, og ja, naturligvis, så dem kan i kigge på, de ligger inden døre, så de ikke bliver ødelagt, – så pas godt på dem.

Til sidst synes jeg vi skal vi skal råbe et højt hurra for VORES idrætsforening – 3 x hurra og et langt.

På vegne af ØNIF – Erna Storgaard, formand for hovedafdelingen.