Øster Nykirke Idræts Forening

Fantastisk eftermiddag i hallen (gymnastikopvisning)

Fantastik eftermiddag i Hallen.

Længere nede på siden kan du læse om opvisningen i 2017.

Her kan du se billeder fra opvisningen i 2019:

https://www.flickr.com/photos/vonge-kollemorten/albums/72157677263203297/with/33537322508/

Så nåede vi afslutningen på sæsonen 2016-2017 og det gjorde vi med maner Søndag eftermiddag i hallen.

Fanerne blev løftet og publikum hjalp godt på vej da årets opvisning blev sat i gang.  Efter fanerne kom Mumieholdet, Svedige mænd, Rytmekvinder, Springholdet, Danseholdet, Hoppelopperne og til sidst forældre/barn.

Forældre/barn indtog gulvet som det første hold. De havde fart på da børnene kom kørende ind på deres scootere. Der blev på sunget og leget på redskaber.

Hoppelopperne havde fået høj hat på i år. Og der blev tryllet. Hatten blev først tryllet om til en rat så det kunne kører rundt i hallen. Så blev rettet tryllet om til en postkasse og børnene skulle dele breve ud. Så blev brevene tryllet om til snebolde som skulle op på faldskærmen. Til sidst blev spanden til en hat igen og de kunne marchere ud til klapsalver fra publikum.

Så kom 10 seje piger fra Danseholdet på gulvet. De havde haft en lørdagstræning hvor de havde været samlet i hele 6 timer. De havde øvet rigtig meget og de fyrede nogle gode serier af. Der var et smil på læben og koncentration i øjnene. Danseholdet træner videre da de skal lave en lille opvisning på skolen.

Springholdet startede ud med en rytmeserie, hvor de brugte basketbolde og pong ponger. Derefter blev der lavet en springbane på gulv, og en trampolinbane. Der viste gymnasterne hvad de har øvet på hele sæsonen. Til sidst var der high five fra trænerne til gymnasterne inden de gik ud.

Rytmekvinderne havde valgt at lave lidt reklame for holdet, så de kunne blive endnu flere til næste sæson. De havde kun trænet 3 mandage inde opvisningen og de startede ud med – ’Let me entertain you’. Det blev også til stille svingserie og en ’vi kigger på fulge’ serie.

Årets gæstehold var Mumieholdet. De er et mixhold med gymnaster i alderne fra 40 – 66 år. De havde både rytmeserie med hvor det brugte deres jakker som rekvisit og det havde paraplyer med.  Der blev sprunget og lavet par øvelser.  Vores instruktører som denne sæson har trænet 40+ var repræsenteret på Mumieholdet.

Svedige mænd afsluttede opvisningen, dog havde speakerbordet lidt problemer med musikken og derfor fik de hjælp udefra. Kilderne kor havde gemt sig blandt publikum og kunne heldigvis hjælpe holdet gennem opvisningen.

Sluttelige fik vi alle instruktørerne frem og givet dem en kæmpe tak med på vejen.

Kildernes kor satte til sidst i sang og fanerne kunne hjælpe alle vores hold af gulvet til udmarch.

Vi havde næsten alle vores egne hold på gulvet undtagen stram op og 40 +.

Der skal lyde en stor tak til vores instruktører, uden jer var der ingen gymnastik i ØNIF.

Sæson  2017/2018 er ved at tage form. Flere hold er næsten på plads. Hold øje med hjemmesiden, facebook og Foreningsbladet.