På håndcykel i Alperne

Køb din billet her – og se mere herunder.

Endelig er ØNIF Sponsor- og Event tilbage med et spændende og personligt foredrag.

Det er 3 år siden vi første gang var i kontakt med Henrik Kragh men som med så meget andet har Corona givet nogle udfordringer. Så derfor er det først nu vi kan og tør fastsætte en dato for nyt foredrag. Se annonce på modsatte side.

Henrik Kragh holder et spændende foredrag om at få og leve med et handicap, at dyrke idræt og arbejde som Parasports-konsulent. Henrik kommer ind på fortid, nutid og tanker om fremtiden. Samt naturligvis sine ture til de franske Tour bjerge på håndcykel. Al den træning gav Henrik en bodyage som en 35-årig.

Mange vil nok mene at cykle op ad Kiddesvej bare én gang er mere end rigeligt. Henrik har gjort det ikke mindre end 12 gange i træk på håndcykel. Dem der ikke kender Kiddesvej kan vi oplyse at det er Danmarks 16. stejleste vej, med en maksimal stigning på intet mindre end 19%.

Mange kender Henrik Kragh som søn af Olga og Ole, kromutter og krofatter fra Vonge Kro. Som en frisk og sportsglad ung mand, der bl.a. spillede volleyball på divisionsplan.,

Allerede først i 20’erne fik Henrik konstateret Sclerose og har dermed levet med sygdommen i mere end 25 år.

Støt op om de lokale tiltag og fællesskabet i ØNIF.

Køb billetter til julegave, fødselsdagsgave, mandelgave m.m. Billetter købes på ØNIF´s hjemmeside: ønif.dk/events/paa-haandcykel-i-alperne/

Eller på mobilepay nr. 267030 (husk at påføre navne på deltagerne)