Øster Nykirke Idræts Forening & Vonge-Kollemorten Hallen

Badminton opstart d. 12.9.2022 – nu også teenage/forældre badminton

Så starter ØNIF badminton op igen. Første træningsgang er mandag d. 12. september. Vi har vores junior-hold som tidligere fra kl. 17-18. Dette hold er tiltænkt dem fra årgang 2015 eller ældre.
Som noget helt nyt, vil vi her i efteråret forsøge os med et familie-hold, hvor det er unge i alderen 13 år og op og en forælder. Træningen på dette hold vil blive en kombination af almindelig badmintontræning krydret med badminton fitness. Så hiv fat i din teenager/forælder og kom om i hallen mandag d. 12. september kl. 18-19.
Alder og målgruppe til begge vores hold er vejledende 😉. Så hvis du ikke lige synes du er kernemålgruppen fx i forhold til alder, eller du ikke kan overtale din far eller mor til at komme med til badminton, så hiv fat i naboen eller duk selv op, så finder vi sikkert en løsning.
tilmelding foregår via ØNIF hjemmesiden under fanen badminton.
Husk også at lodtrækning af baner og foregår mandag d. 12 september. det er kl. 19.00 i cafeteriet. I år vil der også være en banetid onsdag fra kl. 18-19, da mandage kl. 18-19 inddrages til familiebadminton.